Татула

Татула


Здравейте ,

Казвам се Петър Димитров, повечето ми приятели ме познават като Пешо – Татула (прякорът няма нищо общо с отровното растение). Роден съм в София. С татуировки започнах да се занимавам в началото на 90 -те. По това време нашият приятел Google го нямаше, така че не разполагахме и с много информация за татуирането. За това повиках неволята, започнах да сглобявам сам всевъзможни машинки и да експериментирам. С боите също имах трудности (наличните за сладкиши, яйца и тушове не бяха много подходящи). 

Pesho-Tatula-tatuirovki-as Pesho-Tatula-tatuirovki-2

 

Скоро получих повиквателно и се наложи да преместя „студиото“ в танковата бригада в Казанлък. Там натрупах малко опит и след като се уволних основах едно от първите студия за татуировки в София и България по това време. Местонахождението му беше в кв. Лагера и в него пристигаха хора от цялата страна. Поръчах си професионално оборудване от Щатите. След това преместих студиото за татуировки в центъра на София. След това основах друго студио за татуировки и то и до момента се намира на ул. Славянска No 35.Pesho-Tatula-tatuirovki-201

Pesho-Tatula-tatuirovki-259

За двадесет годишната си практика съм минал през много и различни стилове, модните тенденции също се сменяха динамично. Харесвам изработването на черно – бели рисунки, кубистични, насечени, абстрактни форми, занимавам се и с портрети и реалистични татуировки. Имам опит и с предизвикателства, налагало ми се е често да прикривам белези или да коригирам готови или остаряли татуировки. Така че преди да се отправите към лазера, звъннете един телефон.

Pesho-Tatula-tatuirovki-qw

 

 

Ако Ви е интересно можете да разгледате и останалите проекти с които се занимавам :

SmallFoot – надуваме снегоходки за екстремни спортове.

Any Exit Clothing -алтернативно облекло и

EEFF – Exit Extreme Film Fest – Български филмов фестивал за екстремни спортове .