Татуировки надписи

Татуировки надписи


 Какво е добре да знаете за нанасянето на татуировки надписи?

 

Татуировките надписи са едни сред най – популярните в последните години татуировки, тъй като са семпли, изчистени и чрез тях можете да изкажете своите мисли и разбирания за света. Какъв надпис ще изберете зависи от вас. В момента много популярни са tattoo надписите на китайски, японски, иврит и други, по – малко популярни езици. Когато вземете решение и посетите студиото за татуировки, вашият татуист ще ви покаже каталог, от който да изберете надписа, който искате да украсява тялото ви и ще ви помогне с избора както на надписа, така и на мястото, където е най – добре да го поставите. Татуистът ще ви запознае и с начина, по който ще направи вашето tattoo, какъв е възстановителният период на кожата след поставянето на татуировката и как най – добре да се грижите за нея.

Разгледайте пълния каталог с татуировки:
http://tatuirovki.bg/tatuirovki/tatuirovki-katalog/

 

PUBLISHED by catsmob.com

arttattoos09

arttattoos08

734458_10151381854935747_928587406_n

arttattoos19

arttattoos06

arttattoos01-800x600

1000804_10151663107665747_530171925_n

 

Как протича поставянето на татуировката?   •        Поставянето на татуировки надписи започва с внимателно почистване на кожата, която трябва да е суха, почистена от мазнини и чиста; •        С молив или със специална хартия – трансфер се нанася схемата на татуировката върху кожата; •        Самата татуировка се извършва с помощта на машина, подобна на шевна машина, която също като нея с голяма бързина пробива най – горния слой на кожата и вкарва боя под него, за да се оформи надписа или рисунката; •        Татуировките надписи могат да бъдат както едноцветни, така и цветни, като цветните са доста по – популярни в момента. Основните цветове, които се използват са жълто, червено, черно и кафяво и са задължително произведени от натурални продукти. •        След като татуировката е напълно готова, мястото се покрива с кърпа или бинт, за да се предпази докато кожата заздравее. Внимание! В никакъв случай не бива да се използва памук!

 

Това, което е задължително при поставянето на tattoo е студиото за татуировки да е чисто, татуистът да работи с  ръкавици и игли за еднократна употреба!   Как да се погрижите за вашата нова татуировка в първите дни след нанасянето и?   След като татуировките надписи вече красят тялото ви е необходимо да се погрижите за правилното заздравяване на кожата. Първите няколко дни е добре да не излагате татуировката на слънце и да не я мокрите. Най – бързо ще заздравее кожата, ако нанасяте антибиотичен крем на мястото, където ви е поставена татуировката. В първите дни след поставянето на tattoo е добре да не носите тесни дрехи или дрехи от изкуствени материи, за да не се дразни кожата. В следващите дни е добре да нанасяте върху татуировката специален крем ( за препоръчване е той да съдържа витамин Е ),  за да запазите цвета на вашите татуировки надписи.

Как биха изглеждали татуировките надписи с различен шрифт?

Проверете как би изглеждала татуировката надпис, като въведете желания текст.